Stef Schoonderwoerd Digitale formulieren

Wat zijn digitale formulieren?

Waarom digitale formulieren?

  • Op iedere locatie formulieren invullen
  • Bespaar tijd en geld
  • Verhoog de efficiëntie van het formulieren proces
  • Je raakt nooit meer formulieren kwijt
  • Formulieren zijn nooit meer onleesbaar

Wat zijn digitale formulieren?

Simpel gezegd is een digitaal formulier een elektronische versie van een papieren formulier. Er zijn verschillende voordelen wat het jou kan bieden. Een digitaal formulier kun je op iedere locatie gebruiken en invullen. Met een digitaal formulier kun je geld en tijd besparen die andere nog steeds moeten besteden aan papieren formulieren.

Formulieren digitaal invullen op een iPad of iPhone zorgt ervoor dat opslag, distributie en printkosten van papieren formulieren niet meer nodig zijn. Maar een digitaal formulier kent nog veel meer voordelen:

  • Nooit meer formulieren kwijtraken
  • Formulieren sneller in kunnen vullen
  • Formulieren nauwkeuriger invullen
  • Geen onvolledige formulieren bij terugkomst op kantoor
  • Formulieren worden niet meer vies, nat of onleesbaar

Wat is de toegevoegde waarde van digitale formulieren?

Digitale formulieren voegen extra waarde toe omdat zijn eigenschappen hebben die papieren formulieren niet hebben. Denk bijvoorbeeld aan de camera op jouw tablet of telefoon. Je kan eenvoudig foto’s toevoegen aan het formulier.

Op papieren formulieren ben je vaak lang bezig met het voorbereiden. Klantgegevens invullen, uitgevoerde werkzaamheden registreren, gebruikte materialen toevoegen en je eigen uren registreren. Met digitale formulieren wordt het invullen van deze gegevens kinderspel.

Met digitale formulieren registreer je overal en op elk moment gegevens die voor jou en voor je klanten relevant zijn. Eenvoudig op een tablet of telefoon. Dit gaat je tijd en geld besparen. En op deze manier verhoog jij de efficiëntie van jouw werkprocessen.

Gegevens op het formulier worden automatisch teruggestuurd naar het kantoor, waardoor je ten alle tijden toegang hebt tot de informatie op je formulieren. Een automatische synchronisatie van gegevens, waardoor gebruikers altijd toegang hebben tot de meest recente versie van het formulier.

Wat levert het je concreet op?

Alle voordelen die digitale formulieren hebben en de toegevoegde waarde helpen jouw bedrijf met het besparen van tijd en geld. Maar het grootste voordeel is dat je niet onnodig veel tijd meer hoeft te spenderen aan het voorbereiden en invullen van jouw formulieren. Zo heb jij meer tijd om te doen waar je echt goed in bent! Jouw passie uitvoeren en het aannemen van extra opdrachten.

Wil jij efficienter werken met digitale formulieren?